'Almere van Boven'


‘Almere van Boven’ een adembenemend uitzicht op Vrije Tijd ….

‘Almere van Boven’ is de stad ontdekken op grote hoogte. Zie met eigen ogen wat Almere te bieden heeft om je vrije tijd door te brengen. Uitgaan, hapje eten, watersport, het strand, de sauna, wakeboarden, kamperen, wandelen, fietsen …. Het kan in Almere! Maar zoek ook je eigen huis, je woonwijk, je sportclub en waar komt nou eigenlijk de Floriade en DUIN?

‘Almere van Boven’ is één grote ontdekkingstocht van de stad met fantastische vergezichten naar o.a. Amsterdam, Volendam, het Gooi en Lelystad.

 

Ontdek jouw Vrije Tijd op 120 meter hoogte …

Op donderdag 21 en vrijdag 22 februari tussen 12.00 en 17.00 uur kun je naar de 30e verdieping van de WTC Carlton Tower in Almere. Je bent dan op 120 meter (!) hoogte met een adembenemend uitzicht over de stad. Bij elk uitzichtpunt staan stands en medewerkers van vrijetijdsbedrijven in Almere die je graag iets vertellen over hun bedrijf en wat je in je vrije tijd in Almere nog meer kunt doen.

De vrijetijdsbedrijven die deelnemen aan Almere van Boven vind je op http://www.slbalmere.nl/almere-van-boven

‘Almere van Boven’ maakt van de stad een levende plattegrond van wonen, werken, studeren, recreëren, sporten en uitgaan. Allerlei leuke dingen om de voorjaarsvakantie mee te vullen. Nou ja, voorjaarsvakantie. Na ‘Almere van Boven’ kun je een heel jaar vooruit en wordt Vrije-Tijd , Almere-Tijd of je nu 8- bent, of 80+.

Ook voor nieuwe- en bestaande ondernemers werpt ‘Almere van Boven’ een bijzondere blik op de stad. Welke vestigings- en uitbreidingsmogelijkheden zijn er en waar liggen (letterlijk) de kansen?

 

Kom je ook naar 120 mtr. hoogte?

Op donderdag 21 en vrijdag 22 februari kun je geheel gratis naar ‘Almere van Boven’ op de 30e verdieping / 120 meter hoogte van het WTC Carlton in Almere.

Meld je hieronder aan (iedere deelnemer afzonderlijk) en je kunt dan in de centrale hal van het WTC Carlton direct door naar de INFO-BALIE waar jouw ontdekkingsreis gaat beginnen.

 

Meld je hieronder aan voor Almere van Boven

**** AANMELDEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK ***

In verband met de enorme belangstelling voor ‘Almere van Boven’ is het helaas niet meer mogelijk om u aan te melden en/of zonder aanmelding naar het WTC Carlton te komen. We doen ons best om het evenement in maart of april nog een keer te herhalen.

 

‘Almere van Boven’ is een gezamenlijk initiatief van …..

‘Almere van Boven’ is een gezamenlijk initiatief van L’Hermitage meeting center Almere, Almere City Markerting en de Stichting Leisure Belang Almere. Partijen die graag laten zien dat Almere veel te bieden heeft en het predicaat ‘De leukste stad van Nederland’ verdient.

Hermitage_logo_RGB_LgrisLogo_ACMLogo-LBA-Def

 

 

 

 


Volg ‘Almere van Boven’ op twitter. #almerevanboven

Twitter-Logo1

Carlton_Almere_MG_8356-uitzicht stadscentrum Uitzicht_Carlton_foto_HenkStruik_Weerwater 2013-02-05 17.15.34 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment